Utendørs reklamering med beachflagg

Utendørs reklamering med beachflagg

Skal du få oppmerksomhet fra potensjelle kunder ved sportsbegivenheter eller andre utendørs events? Da er beachflagg den helt riktige løsningen for deg. Et beachflagg er en type avlangt banner som festes på en avrundet stolpe. Banneret sitter fast i den bøyde stolpen hele veien for best mulig feste, og i bunnen av pinnen sitter da en fot som gjør hele flagget veldig stabilt. Beachflagg er den optimale løsningen for utendørs bruk, nettopp fordi banneret henger fast hele veien i den ene siden som sikrer stabilitet og styrke, men er fritt i den andre siden slik at det kan bevege seg i vinnen. Dette gir det svært god slitestyrke i vanskelige værforhold med vinn og regn. Samtidig sikrer den stabile foten at flagget står fast, og at det ikke faller. Foten kan justeres slik at det kan anvendes på forskjellige underlag som asfalt, gress, grus, sand eller noe helt annet.

Hos Easydisplay.no kan du finne det riktige beachflagg for deg. Her leverer de reklamesystemer av høy kvalitet, og blant deres utvalg finner du også de flotte og praktiske beachflagg. Du finner et bredt sortiment med ulike modeller og varianter, slik at du kan velge den som passer best for deg og dine behov. Felles for alle er dog at de lever opp til en høy standard når det gjelder kvalitet, materialer og design. Du kan da tilpasse den spesifikke modellen, størrelsen og kvaliteten alt etter hva du ønsker og har behov for. 

Beachflagg kan anvendes til effektiv reklamering ved utendørs begivenheter som løp, fotballkamper, på festivaler eller ved andre events. De er enkle å flytte slik at du kan bruke de gang på gang. De kan brukes av alle typer av bedrifter, og ønsker du å bruke de innendørs på butikker eller messer for å få et sporty look, da er dette selvfølgelig også mulig.