Skap ditt hjem med belysning

Lamper og belysning er selvfølgelig en uunnværlig del av ethvert hjem. Men hos Lampeguru.no mener vi ikke, at en lampe bare er en lampe. En lampe skal både virke 100% optimalt, lyse opp de riktige områder og ha en høy kvalitet og slitestyrke. Men den kan også være en viktig del av innredningen og være med til å skape et helt nytt uttrykk eller en helt spesiell stemning i rommet. Med vårt store utvalg av lamper og belysning kan du sette ditt personlige preg på ditt hjem. Og blant våre mange modeller, farger og størrelser finner du helt sikkert en lampe eller flere, som passer perfekt til dine behov og din personlige stil.

Vi har både pendler, spots og andre taklamper, som gir et godt lys til hele rommet eller over bordet. De tar opp lite plass ved å henge i taket, men ved å henge de lavt kan du fortsatt gjøre de til en del av innredningen. Spots er spesielt smarte der, du skal bruke et sterkt lys uten å bruke mye plass – for eksempel på badet. Og vil du ha en litt mer spesiell taklampe, da kan du velge en av de vakre lysekroner, som finnes i mange varianter. Her skiller du deg ut og gir rommet litt ekstra stil.

Men vi har selvfølgelig også både bordlamper, gulvlamper og vegglamper. Disse blir enkelt en stor del av innredningen, nettopp fordi de finnes i øyehøyde. Disse lamper brukes gjerne til å gi et mer konsentrert lys, for eksempel på skrivebordet, bak lenestolen eller ved speilet. I store rom er de perfekte, fordi de tar opp litt plass og deler rommet opp i flere områder gjennom belysning. Det er ofte en god idé å supplere taklampen med en gulvlampe, bordlampe eller vegglampe, sånn at du ikke alltid trenger lyse opp hele rommet på én gang. Det er for eksempel smart, når du ligger i sengen og vil lese en bok, eller hvis du skal kose deg med å se på film.

Vi tilbyr i tillegg et stort utvalg av solcellelamper og andre utendørslamper, sånn at du kan få belysning til balkongen, hagen eller foran inngangsdøra. Er du mere til lyskjeder eller LED-strips, da kan du selvfølgelig også velge dette. Disse gir et koselig og veldig dekorativt lys både utenfor og inne, og de er ofte et populært valg til barnerommet. Til barnerommet har vi også en rekke søte og fine lamper med superhelter, tegnefilm og dyr, som barna vil elske. 

Hos Lampeguru.no kan du altså finne alt, du trenger innen belysning. Alt er samlet én plass, sånn at du ikke trenger besøke en rekke forskjellige forhandlere for å finne den helt riktige lampen. Vi gir deg alltid høy kvalitet, masse anerkjente og populære merker og priser, som er presset helt i bunn. På den måten kan du få flott design og ny teknologi inn i hjemmet til lave priser. Besøk selv hjemmesiden i dag og finn dine favoritter blant utvalget. Har du spørsmål eller forespørsler, da er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.