Kvalitet til din hud

De fleste er nok enige i, at det er viktig å ta godt vare på seg selv og sin hud. Men mange gjør det ikke likevel, fordi de tror, det er en vanskelig, tidskrevende og tilmed dyr prosess. Hos Decrusto.no synes vi, at det skal være enkelt og billig å få en vakker og frisk hud. Vi vil gjerne hjelpe deg til å få glatt og myk hud i ansiktet, helt uten bruk av skadelige tilsetningsstoffer. Derfor har vi sammensatt noen fantastiske produkter til huden på hjemmesiden vår. Vi har utvalgt noen produkter, som virker effektivt, ikke inneholder skadelige stoffer, og som har en utrolig høy kvalitet. Hos oss er kvalitet viktigere enn kvantitet, og derfor har vi valgt ikke å ha et uendelig stort utvalg av produkter. Vi fokuserer heller på, at våre produkter lever opp til våre høye krav. Det er nemlig viktig for oss, at du som kunde kan kjøpe produktene våre med god samvittighet og samtidig oppleve en merkbar effekt. 

Et populært valg er å kombinere vår Decrusto ansiktskrem med vår Decrusto peel-off ansiktsmaske. Dette gir en utrolig god effekt, fordi de to produkter supplerer hverandre veldig godt. De bidrar til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse ved å tilføre fukt og næring til huden gjennom vitaminer og andre næringsstoffer. Masken bidrar samtidig til å redusere tette porer, hudormer og urenheter, og den fjerner overflødig talg fra hudens overflate. Du oppnår en dyp rensende effekt, og huden vil føles merkbart mykere og glattere etter bruk av våre produkter. Kremen absorberes i løpet av kort tid, så du kan bruke den, før du legger deg, eller når du står opp på morgenen. Ansiktsmasken må du derimot ha på i 25-30 minutter, men denne kan du da med fordel bruke i helgen, når du har en time til overs. Begge produkter brukes etter behov, presis når du ønsker det.

Det er veldig viktig for oss, at vi forhandler sikre produkter, som er produsert under ansvarsfulle forhold. Derfor er vi stolte av å kunne si, at verken ingredienser eller produkter er testet på dyr. Samtidig inneholder produktene ingen parabener, fargestoffer eller andre tilsetningsstoffer, som kan skade deg eller din hud. På den måten kan du kjøpe produktene med god samvittighet og bruke de med fred i sinnet.

På hjemmesiden kan du se vårt utvalg av fantastiske produkter til deg og din hud. Her kan du lese mer om de enkelte produkter og bli klokere på, hva som passer til deg. Har du spørsmål til våre produkter eller annet, da kan du selvfølgelig alltid kontakte oss. Det er veldig viktig for oss, at du blir fornøyd med ditt kjøp! Som ekstra bonus får du helt fraktfri levering, hvis du kjøper over 400 kr, og produktene blir levert innen 1-5 dager. Vi tilbyr tilmed 30 dagers returrett, dersom du skulle angre ditt kjøp hos oss. Så bestill dine favoritter fra Decrusto.no i dag og opplev selv, hvordan en frisk, sunn og glatt hud både kan gi deg en bedre følelse med deg selv og bedre velvære i hverdagen.