Hvilken lampe skal du velge til ditt hjem?

En lampe er et produkt, som både har en veldig viktig funksjon i forhold til belysning, men som også kan utgjøre en stor del av innredningen i hjemmet. En lampe er altså både funksjonell og dekorativ, og forskjellige lamper kan gi rommet helt forskjellige uttrykk. Lampens funksjon avhenger av, hvilken type lampe du velger. Det finnes nemlig en lang rekke forskjellige typer og modeller av lamper på markedet. Hos Lampeguru.no kan vi tilby et stort utvalg av disse, så du kan helt sikkert også finne den lampen, du leter etter, blant vårt sortiment. 

For eksempel er en gulvlampe perfekt til å dele opp rommet i flere områder. Den gir et konsentrert lys, som egner seg veldig bra bak en stol, i et koselig hjørne eller lignende. En gulvlampe kommer fort til å utgjøre en stor del av innredningen, fordi den nettopp står på gulvet og tar opp en del plass. Her får du en lampe i øyehøyde, som man legger merke til. Det finnes både store og brede gulvlamper, som kan være veldig flotte i store rom, eller tynne og simple lamper, som egner seg veldig bra til mindre rom eller små områder. Du kan velge mellom gulvlamper, som lyser opp i taket, ut i rommet, ned i gulvet osv. På den måten kan du tilpasse valget etter dine behov.

Den mindre versjonen av gulvlampen er bordlampen. Denne egner seg – som navnet angir – til å stå på bordet, hyllen eller lignende. Ha den på nattbordet, så du kan skru av lyset uten at rommet blir helt mørkt. Eller ha den på skrivebordet for å gi ekstra lys til lesning, arbeid eller lignende. Bordlamper gir et enda mer konsentrert lys enn gulvlamper på grunn av den mindre størrelsen, og de er med til å skape en veldig koselig stemning. Samtidig er de utrolig praktiske, fordi du kan lyse opp deler av rommet, mens andre deler er helt mørke. Perfekt for deg, som liker å lese i sengen på kvelden, mens andre vil sove.

I kontrast til disse to typer lamper har du taklampen. Denne egner seg nemlig til å gi lys til hele rommet, eller hvert fall store deler. Du kan få spots, som sitter helt oppe i taket, gir et sterkt lys og tar opp veldig lite plass. Eller du kan velge andre taklamper og pendler, som henger ned og blir en større del av innredningen. Taklamper er perfekte på bad og kjøkken, der du skal ha et sterkt og tydelig lys, over spisebordet eller sofabordet, eller på soverommet. De fleste velger å ha en taklampe i alle hjemmets rom, og så supplere med andre typer lamper som gulvlamper, vegglamper, bordlamper eller dekorasjonsbelysning.

Besøk selv hjemmesiden i dag på Lampeguru.no og se hele utvalget av flotte, stilige lamper til lave priser. Vi gir deg høy kvalitet, masse anerkjente merker og noe for enhver smak. Finn dine favoritter blant det store utvalget i dag, bestill dem trygt og sikkert og gi hjemmet ditt et helt nytt uttrykk, som du vil elske.