Gryter til ditt kjøkken

Man kan ikke ha et kjøkken uten gryter. Det kan de fleste nok bli enige om. Men hos Gryteguru.no mener vi, at en gryte er mer enn bare en gryte. Med det riktige kjøkkenutstyret kan du gjøre matlagingen mye enklere, raskere, morsommere og tilmed bedre. Vi vil gjerne hjelpe deg til dette. Derfor forhandler vi bare kjøkkenutstyr i høyeste kvalitet. Vi legger vekt på slitestyrke, brukervennlighet og sikkerhet, og vi kan stå inne for alle produkter på siden. Blant utvalget finner du ikke bare gryter, men også panner, kniver, bestikk og mye annet kjøkkenutstyret. Med vårt sortiment kan du finne alt det, du trenger – og mer enn det! Og så får du det tilmed til super gode onlinepriser. 

Når vi sier, at en gryte ikke bare er en gryte, da mener vi, at forskjellige gryter egner seg til forskjellige formål. Som eksempel kan vi sammenligne en suppegryte og en stekegryte. Suppegryter er romslige gryter med en høy kant, som gjerne er produsert i et ganske lett materiale som rustfritt stål. Høyden og formen gjør, at gryten egner seg perfekt for å koke poteter, supper, saus eller lignende. Lokket stenger tett, så varmen stiger raskt og vannet kan koke på kort tid. Våre suppegryter har et flott og stilig design, og alle er utstyrt med håndtak, som ikke blir varme. Derfor kan du trygt ta tak i grytens håndtak, mens vannet koker. Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser, så det både finnes noe for deg som bor alene og deg, som bor med stor familie. Stekegryten er tilgjengjeld forholdsvis lav og bred. Stekeflaten er mye større i forhold til høyden, og en stekegryte produseres ofte i det flotte, svarte støpejern. Stekegryter egner seg til å steke kjøtt, grønnsaker eller lignende med sin høye varme og store stekeflate. Den er en del tungere en suppegryten, men gryten tillater, at maten kan stå og ’småkoke’, sånn at smaken virkelig kommer frem. Perfekt til asiatiske matretter som wok!

Dette er nok de to mest populære typer av gryter. Men vi tilbyr også en rekke andre gryter, som vi spesielt kan anbefale til deg, som liker å prøve noe nytt på kjøkkenet. Med en trykkoker kan du for eksempel oppnå en utrolig høy varme på kort tid, fordi lokket er helt tett på gryten. På den måte kan du prøve å tilberede maten på en helt ny måte. Vær ikke redd for å prøve noe nytt – en trykkoker er både enkel å bruke og veldig sikker. Og vil du ha inspirasjon til matlaging med trykkoker, da finner du også en kokebok på siden. Vi tilbyr også saftkokere, så du kan eksperimentere med å lage saft med en smak, du helt selv velger. Du kan selv finne ingrediensene i naturen eller på butikken og kombinere det presis, som du vil!

Med en sous vide eller en frityrgryte kan du forsøke å tilberede maten på en helt ny måte. Prøv deg med profesjonelle teknikker og skap måltider, som du får på de fineste restauranter. Er du glad i sosial matlaging, da skal du kanskje velge en raclette, som du kan ha med til bordet.

Se selv det store utvalget av forskjellige gryter og annet kjøkkenutstyr på siden i dag og velg dine favoritter!