Effektiv og skånsom flekkfjerning

Effektiv og skånsom flekkfjerning

Det er langt de fleste som på et tidspunkt opplever å få en vanskelig flekk på sine egne klær eller kanskje på barnas. Og har man ikke de riktige produkter i nærheten, da kan det dessverre bety at klærne eller andre plagg er ødelagt og ikke kan brukes igjen. Det gjelder ofte helt klassiske flekker som rødvin på en hvit skjorte, gress eller jord på barnas klær, sminke i kanten av genseren, fett og olie fra matlaging som kommer opp på t-skjorten, eller flekker fra mat som sitter fast på bordduken. Heldigvis finnes det produkter som gjør at det verken trenger være vanskelig eller tidskrevende å fjerne slike flekker fra sine plagg.

Paastell.no produserer noen effektive produkter innen vask og rengjøring, og de har laget en utrolig effektiv flekkfjerner som du vil ha stor glede av i hverdagen. Den herlige flekkfjernersåpe med en mild og god lukt av sitron kan hjelpe deg til å fjerne flekker både raskt og effektivt, mens du samtidig sikrer skånsom behandling av dine plagg. Den kan anvendes til en lang type flekker som inkluderer alle de ovennevnte og mange flere, og så kan den brukes på alt fra bomull og ull til tremøbler. Slik er den effektiv for alle typer tekstiler. 

Samtidig er den enkel å bruke. Du legger bare plagget i litt varmt vann og gnir på med På Stell Sitronsåpe inntil flekken er borte. Etterpå skyller du da bare plagget med rent vann, og det er godt som nytt. Får du ikke bort flekken helt, da kan du legge plagget i vaskemaskin uten å skylle bort flekkfjernersåpen, og slik blir den ren i vasken. Såpen er både svært drøy og effektiv, skånsom mot både dine plagg og mot deg, og inneholder ingen skadelige ingredienser. Samtidig er den basert på naturlige ingredienser og er helt økologisk nedbrytbar.